mattips

Tänk att det ibland är så himla tråkigt att laga mat. Periodvis kan jag stå i köket i timmar och laga både förrätt, varmrätt och efterrätt för att sedan tappa sugen totalt. Värst är nog ide'torkan. Paniken växer lätt när middagen ska vara klar om en halvtimme och man inte har en aning om vad man ska laga. Så här kommer ett nödrop!! Ge mig ditt bästa tips på snabb, lättlagad vardagsmat. Om jag sen lovar att berätta hur det smakade så kan jag ju inte komma undan, då måste jag laga mat.

Kommentarer
Postat av: Josef Wijk

Hjälp mig!

Jag flyttade till Sthlm från mitt kära Karlstad för ett toppjobb på Stureplan. Nu är det så att i och med att jag flyttade så förlorade jag min kundkrets, det är inte många som åker 30 mil för att klippa sig :o(

Några har hunnit upptäcka mig men jag är inte i närheten av fullbokad.



Så jag ber dig, hjälp mig att sprida ryktet, att jag söker med ljus och lykta efter nya kunder. Berätta för vänner i STHLM att de är hur välkomna som helst.



Kram Josef

2009-02-21 @ 14:21:59
URL: http://www.metrobloggen.se/josefwijk
Postat av: Jenny

Hej Kia. Du ska få ett tips på en vardagsrätt för fyra personer, som är lättlagat och går snabbt, Tonfiskpasta. Du får "hovera" som vi säger i Norrland, ta på en höft.

Koka pasta, typ penne eller snäckor. Skölj i kallvatten när det kokat klart tills pastan svalnat.

Blanda pastan med ca 3 dl gräddfil, beroende på hur krämig man vill ha maten. Ev lite majonäs.

Hacka ½-1 röd lök och en knippe dill och blanda i.

Tillsätt 2 burkar tonfisk och lite saft från en citron, lite salt och vitpeppar. Servera med bröd och lite citronvatten att dricka.



2009-02-22 @ 21:50:51
Postat av: Kia

Tack Jenny!! Ska vi prova genast. Kram!

2009-02-23 @ 11:18:05
URL: http://kiasopran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0